Mijn verhaal

 

Het verhaal achter
Website Meisje

Een website kan zoveel meer zijn dan een paar mooie pagina’s.
Haal jij alles uit die van jou?

Bij het neerzetten van een website komt altijd techniek kijken. In 2012, toen ik mijn eerste onderneming ben begonnen moest ik ook alles leren. Met heel véél vallen en opstaan heb ik mijzelf alles geleerd. Nu vind ik de techniek erachter ontzettend leuk, maar ook ik heb in al die jaren een hoop frustratie en korte nachten gekend. Dus ook ik had het soms fijn gevonden als iemand mij precies had uitgelegd waar ik had moeten klikken of welke applicatie ik voor iets had moeten gebruiken.

 

Dat is de reden waarom ik jou wil helpen, zodat jij je (niet meer) laat tegenhouden door de techniek en het misschien zelfs wel een beetje leuk gaat vinden. Het inrichten van jouw website als één van jouw verdienmodellen moet niet hetgeen zijn wat je tegenhoudt om jouw dromen en doelen achterna te gaan. Dat is helemaal niet nodig!

Ik (@astriddamen) ben de founder van Website Meisje

 

Dit bedrijf ben ik opgestart om samen met jou, een succesvolle website te creëren als één van jouw verdienmodellen.

Techniek 

Van kleins af aan vind ik techniek en dingen uitzoeken, leren én bouwen leuk. Ik heb een grote passie voor het bouwen van websites, funnels, online campagnes e.d. Vanaf 2012 bouw ik al websites en websites voor mezelf en later ook voor anderen. Hier kan ik al mijn creativiteit en ideeën in kwijt.

 

Samen aan de top

Door ondernemers te helpen & ondersteunen met hun website, kan mijn bedrijf groeien. In mijn ogen draait het niet om meer geld verdienen maar juist hoe we allemaal kunnen groeien. In onze carrière maar ook op persoonlijk vlak. Werken met een (groot) team, van die gedachte word ik ontzettend gelukkig!

Ik werk graag graag samen met allerlei vrouwelijke toppers, startend of al een tijd werkend in de branche. Samenwerken met dames die net zoveel passie hebben voor online marketing als dat ikzelf heb. Niet alleen deel ik graag mijn expertise die ik in de afgelopen 8+ jaar heb opgedaan, ik weet ook zeker dat ik ontzettend veel kan leren van anderen. Samen aan de top!

Mijn verhaal

Aan het einde van mijn studie Event Management in Rotterdam, in 2012, heb ik mij onder andere ontwikkelt als social media en website specialist en ben ik begonnen met ondernemen. Vanaf toen heb ik eerst vier jaar lang een eigen succesvolle online webshop gehad, Coloured Candy, waar ik mijn handmade sieraden verkocht. Ook heb ik vanaf na mijn studie diverse websites en webshops gebouwd. Zowel voor mijzelf als voor anderen. Daar kon ik mijn passie voor het creëren en bouwen kwijt.

Voordat ik Social Media Meisje ben gestart in 2017, heb ik ook nog ruim een jaar deel uitgemaakt van het social team van de internationale DJ Fedde Le Grand. De dance industrie is een hele toffe, snelle en ook hele harde professionele wereld. Alles draait daar om je social media (vele malen per dag) én personal branding. Daar is echt mijn liefde voor online marketing ontstaan, ik zag alle kansen die Fedde daar had en ik wilde dat nog meer ondernemers die kansen zouden gaan gebruiken.

 

Vanaf 2020 zet ik Website Meisje als een apart concept in de markt. Een succesvolle website en/of webshop creëren is zo ontzettend belangrijk dat ik jou hierin de beste diensten wil aanbieden. Zo kan ik je laten zien wat ik daadwerkelijk voor jou kan betekenen op het gebied van websites.

I got your back!