About

 

Het verhaal achter
Website Meisje

Hi! Ik ben Astrid

CEO en founder van Website Meisje

 

Samen én voor fantastische vrouwelijke ondernemers, creëer ik websites die ingezet worden als verdienmodel.

Bij het neerzetten van een website en een bedrijf komt altijd techniek kijken. In 2012, toen ik mijn eerste onderneming ben begonnen, moest ik ook alles leren.

Met heel véél vallen en opstaan heb ik mijzelf alles geleerd. In al die jaren heb ook ik een hoop frustratie en korte nachten gekend.

Dat is de reden waarom ik je graag wil ondersteunen met Website Meisje. Zodat jij je (niet meer) laat tegenhouden door de techniek. Het creëren van je website als een verdienmodel binnen je bedrijf moet een leuke reis zijn. Denk aan welke positieve impact je daarmee maakt op de wereld.

Mijn verhaal – De langere versie

Van kleins af aan vind ik techniek en dingen uitzoeken, leren én bouwen leuk. Ik heb een grote passie voor het bouwen van websites, funnels, online campagnes e.d. Vanaf 2012 bouw ik al websites en websites voor mezelf en later ook voor anderen. Hier kan ik al mijn creativiteit en ideeën in kwijt.

Aan het einde van mijn studie Event Management in Rotterdam, in 2012, heb ik mij onder andere ontwikkelt als social media en website specialist en ben ik begonnen met ondernemen. Vanaf toen heb ik eerst vier jaar lang een eigen succesvolle online webshop gehad, Coloured Candy, waar ik mijn handmade sieraden verkocht. Ook heb ik vanaf na mijn studie diverse websites en webshops gebouwd. Zowel voor mijzelf als voor anderen. Daar kon ik mijn passie voor het creëren en bouwen kwijt.

Voordat ik Social Media Meisje ben gestart in 2017, heb ik ook nog ruim een jaar deel uitgemaakt van het social team van de internationale DJ Fedde Le Grand. De dance industrie is een hele toffe, snelle en ook hele harde professionele wereld. Alles draait daar om je social media (vele malen per dag) én personal branding. Daar is echt mijn liefde voor online marketing ontstaan, ik zag alle kansen die Fedde daar had en ik wilde dat nog meer ondernemers die kansen zouden gaan gebruiken.

 

Vanaf 2020 zet ik Website Meisje als een apart concept in de markt. Een succesvolle website en/of webshop creëren is zo ontzettend belangrijk dat ik jou hierin de beste diensten wil aanbieden. Zo kan ik je laten zien wat ik daadwerkelijk voor jou kan betekenen op het gebied van websites.