Bouw een succesvolle website

 

Creëer een website die onderscheidend is
én verkoopt

 

Zonder hiervoor technische skills nodig te hebben.

Het zit zo. Jij geeft alles binnen je business. Je inspireert mensen
en helpt ze succesvol met jouw producten en diensten.

 

Jij bent bezig met je klanten en niet met de techniek.

 

Terwijl je hiermee bezig bent… Het bouwen van een succesvolle en onderscheidende website lijkt onmogelijk. En tijdrovend omdat je alles moet opzoeken. En wie kijkt er nu eigenlijk naar mijn website- Kunnen mensen niet gelijk helemaal weg zijn van mijn producten en diensten én verder heel mijn website vergeten!?  

 

Helaas werkt het niet zo.. Iedereen vind het belangrijk hoe jouw website eruit ziet.

En ze vinden het belangrijker dan je denkt!

Online gebruikers beoordelen je gehele website en business binnen in een paar seconden dat ze op je website zijn belandt.

Woww..

Voel jij je op dit vlak..

Q

Niet tevreden met je huidige website of overweldigd omdat je op dit moment nog geen website hebt.

Q

Je denkt dat de enige manier om een succesvolle en unieke website te krijgen is door een webdesigner in te huren. Terwijl jij ook graag zelf dingen aanpast binnen je website.

Q

Jaloers wanneer jij een website bezoekt die er prachtig uitziet. Jij wilt zelf ook een website waar je trots op bent en niet steeds vanuit frustratie en schaamte aan moet werken.

Het is tijd om je website in te gaan zetten als verdienmodel voor jouw business. Een website die klanten genereert!

 
 

Zonder daarvoor technische skills nodig te hebben.

Wij gaan samen aan de slag

Toen ik in 2012 mijn allereerste webshop wilde bouwen wist ik ook totaal niet waar ik moest beginnen. Nachtenlang ben ik bezig geweest met alles uit te vogelen totdat het eindelijk werkte. Met heel veel vallen en opstaan heb ook ik dus mijn eerste webshop gebouwd.

Aan de hand van alle kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan én door tientallen websites en webshops te bouwen, ben ik nu klaar om deze kennis met je te delen. Want ook jij kunt een succesvolle en unieke website bouwen.

Met de online training die ik heb ontwikkeld kun jij in 3 maanden tijd een prachtige website bouwen die jij kunt inzetten als (online) verdienmodel voor jouw business. Dit wordt jouw online visitekaartje!

Door middel van werkboeken en videohandleidingen neem ik jou stap voor stap mee in het gehele proces. Wij gaan het echt samen doen!

Na het volgen van deze online training heb jij:

R

Een prachtige en unieke website die jij in kunt zetten als verdienmodel voor jouw business.

R

Met deze website kun jij steeds nieuwe producten en diensten lanceren én verkopen die passen bij jouw ideale klant.

R

Vanaf nu heb jij alle skills om zelf jouw website te onderhouden en te blijven finetunen doordat alles stap-voor-stap aan je wordt uitgelegd in video handleidingen.

Yes..

Inhoud online training 

De online training bestaat uit in totaal 5 modules én een bonus module. In deze laatste module zitten 4 bonuslessen om jouw business als online verdienmodel neer te zetten. Iedere twee weken krijg je toegang tot een nieuwe module met daarin meerdere lessen.

Iedere les bevat een werkboek met één of meerdere video handleidingen om je zo helemaal mee aan de hand te nemen in het bouwen van een succesvolle én unieke website.

Module 1

VOORBEREIDING

In deze module gaan we aan de slag met het maken van een plan voor het bouwen van je website.

In dit plan komt onder andere te staan wat je wilt gaan uitstralen, wie je doelgroep is en welke diensten en/of producten je wilt aanbieden, je branding en nog veel meer.

Module 2

WORDPRESS – DE BASIS

Tijd om te gaan bouwen! In deze module gaan we je aan de slag met het neerzetten van je website. Van het aanmaken van alle pagina’s tot het instellen van je menu, alles komt aan bod.

Aan de hand van werkboeken en video handleidingen vertel ik je precies hoe jij je website kunt gaan bouwen. 

Module 3

TOOLS EN ONDERHOUD

Nu je de basis van je website hebt helemaal hebt staan gaan we weer een stap verder. Om je website op allerlei vlakken te ondersteunen en te verbeteren werk je met verschillende plugins.

In deze module vertel ik je alles over plugins én alles over website onderhoud, heel erg belangrijk!

Module 4

CREËER JE VERDIENMODEL

Je website is in de basis nu helemaal gereed. Nu kunnen we samen aan de slag met jouw verdienmodel. Het leukste gedeelte!

Nu mag ik je alles gaan vertellen over weggevers, hoe je een salespagina bouwt en hoe je je eerste e-mail funnel creëert. Tijd voor plan de champagne! 🥂

Module 5

VINDBAARHEID

Een hele mooie website die niet vindbaar is, is als een hele mooie etalage in een winkelstraat waar niemand langsloopt. Dit wil je niet!

Dus in deze module gaan we aan de slag met je vindbaarheid. Het hebben van goede SEO heeft ontzettend veel impact op je business. 

Module 6

BONUSSEN

Yes, je website is nu helemaal klaar om door iedereen op het internet bewonderd te worden!

Speciaal voor jou heb ik 4 bonuslessen gecreëerd die helemaal in het teken staan van online marketing. Deze lessen gaan je helpen met het neerzetten van jouw business als merk.

Het is tijd om je website in te gaan zetten als verdienmodel voor jouw business. Een website die klanten genereert!

 

Zonder daarvoor technische skills nodig te hebben.
Bonus #1

Webhosting

Vanaf het moment dat je start met het bouwen van je website krijg je één jaar lang gratis webhosting t.w.v. €75 excl. BTW. Deze webhosting is veilig, snel en werkt perfect met het Divi thema. Na het eerste jaar betaal je automatisch op jaarlijkse basis €75 excl. BTW voor webhosting.

Bonus #2

Onderhoud

Het is belangrijk dat je website veilig & snel is én geupdate wordt. Zodra je start met het bouwen van je website krijg je 3 maanden het expert website onderhoudspakket gratis t.w.v. €60 excl. BTW. Na die drie maanden betaal je hiervoor automatisch €20 excl. BTW per maand.

Bonus #3

Divi Thema

Bij de start van de online training krijg je lifetime access tot het Divi thema t.w.v. €222.

Met dit thema kun je prachtige websites bouwen zonder daarvoor persé technische kennis te hebben. Ook deze website is bijvoorbeeld met het Divi thema gebouwd.

Bonus #4

Lancering

Iedere 6 maanden vind er online óf offline een lanceringsfeestje plaats. Tijdens dit event krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar website te laten zien, kort wat te vertellen over jouw business en gezellig te netwerken.

Plan de champagne! 🥂

Bonus #5

Personality test

Het is onzettend belangrijk om te weten hoe je klant jouw bedrijf ziet. Door deze personality test in te vullen t.w.v. €55 excl. BTW ontvang je een uitgebreid rapport waarin precies staat hoe jouw ideale klant jou ziet.

Deze input ga je gebruiken tijdens het bepalen van jouw stijl en binnen je gehele website.

Bonus #6

Technical calls

 Iedere twee weken vind er een technical call plaats via ZOOM waarin jij al je technische vragen aan mij kunt stellen. Ook kun je hier je win-momenten met ons delen.

Alle data van deze calls en de daadwerkelijke video’s van de calls kun je terugvinden in de academie. 

Bonus #7

Landingspagina

Via Instagram kun je maar één link in jouw profiel delen. Bij aankoop van de traiining krijg je een landingspagina template waarbij je veel meer links kunt toevoegen.

Zo komen je volgers gelijk op je website terecht. Dit betekent meer websitebezoekers en dat is o.a. goed voor je vindbaarheid!

Bonus #8

Community

Vanaf het moment dat je de online training hebt aangeschaft krijg je lifetime toegang tot de Facebook en LinkedIn community. Stel hier al je vragen, deel jouw verhaal, help elkaar en netwerk.

Gebruik de LinkedIn groep om zo ook onder andere jouw zakelijke netwerk te vergroten!

nu €597 excl. BTW

Waarde €2.497 excl. BTW

Let op! Dit is een early bird prijs. Binnenkort wordt de prijs verhoogd.

of betaal 12 keer €55 excl. BTW

#REVIEW

Ik wilde een prachtige custom-made website voor mijn bedrijf en een online academie voor mijn trainingen. Ik had zelf nog nooit eerder een website gebouwd en voelde ook heel sterk dat ik dit wilde uitbesteden. Ik heb voor de samenwerking met Website Meisje gekozen omdat de energie tussen Astrid en mij direct klopte.

Astrid is kundig, denkt met je mee, leert continu zelf ook dingen bij die ze dan adviseert om ook bij jouw website te doen, ze levert snelle service en bouwt fantastische websites. Ik ben iedere dag nog heel blij met het eindresultaat, ook al is het een work-in-progress dat nooit af is. Dat vind ik juist ook zo fijn aan Astrid.

Wij werken sinds 2018 samen en bij iedere verandering die ik wil doordat ik zelf continu blijf ontwikkelen, kan ik bij Astrid terecht om het weer op maat te laten maken. Daardoor kan ik direct al mijn creatieve ideeën doorzetten en worden ze ook direct opgepakt. Ja, je betaalt voor de service. Maar het geld dat ik in het bouwen en onderhouden van mijn website en online academie heb gestopt, heeft zichzelf al lang terug verdient. Astrid kiest niet voor de quick fix, ze gaat voor kwaliteit.

 

Aniek Gerrits
De Betekenisvolle Vrouw

Hi! Kennen wij elkaar al?

Ik ben Astrid. Webdesigner en social media manager.

Bij het neerzetten van een website komt altijd techniek kijken. In 2012, toen ik mijn eerste onderneming ben begonnen moest ik ook alles leren. Met heel véél vallen en opstaan heb ik mijzelf alles geleerd. Nu vind ik de techniek erachter ontzettend leuk, maar ook ik heb in al die jaren een hoop frustratie en korte nachten gekend. Dus ook ik had het soms fijn gevonden als iemand mij precies had uitgelegd waar ik had moeten klikken of welke applicatie ik voor iets had moeten gebruiken.

Dat is de reden waarom ik jou wil helpen, zodat jij je (niet meer) laat tegenhouden door de techniek en het misschien zelfs wel een beetje leuk gaat vinden. Het inrichten van jouw website als één van jouw verdienmodellen moet niet hetgeen zijn wat je tegenhoudt om jouw dromen en doelen achterna te gaan. Dat is helemaal niet nodig!

Je gaat dit geweldig vinden, beloofd!

Na het volgen van deze online training heb jij:

R

Een prachtige en unieke website die jij in kunt zetten als verdienmodel voor jouw business.

R

Met deze website kun jij steeds nieuwe producten en diensten lanceren én verkopen die passen bij jouw ideale klant.

R

Vanaf nu heb jij alle skills om zelf jouw website te onderhouden en te blijven finetunen doordat alles stap-voor-stap aan je wordt uitgelegd in video handleidingen.

Yes..
Wanneer start de online training?

Op dit moment is de inschrijving gesloten. Heb je interesse in de online training? Als jij je aanmeldt voor de wachtlijst word je op de hoogte gehouden over de startdatum e.d.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja, het is mogelijk om de training in 12 maanden te betalen. Ik wil je graag deze mogelijkheid bieden om zo al geld te kunnen verdienen met je prachtige website. Maar in termijnen betalen is wel altijd duurder dan in één keer betalen.

Let op! Na de eerste 30 dagen zit je dus vast aan het in zijn geheel betalen van de online training. Zie algemene voorwaarden.

Moet ik zelf mijn domeinnaam aanschaffen?

Ja, domeinnamen neem ik nooit in mijn beheer. Dit doe ik puur om juridische redenen.

Webhosting kun je heel makkelijk aan een domeinnaam koppelen. Dit wordt in de training verder uitgelegd.

Hoelang ben je met deze training bezig?

Iedere twee weken krijg je toegang tot een module. Binnen 3 maanden kun jij je eigen succesvolle en unieke website bouwen.

De training is toch niet helemaal wat ik ervan had verwacht. Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Ben je toch helaas niet tevreden over de training? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail. Dan krijg jij je geld nog volledig terug.

Let op! Dit geldt ook voor degene die ervoor kiest om in termijnen te betalen.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt de online training betalen met iDeal, creditcard en PayPal.

Waar ga ik de online training volgen?

De online training kun je volgen via de online academie van Website Meisje. Alle informatie krijg je, na aankoop, in je mailbox.

Is deze training voor beginners?

Ja, deze training kun je heel erg makkelijk volgen als beginner en/of iemand die weinig kennis heeft van de techniek van WordPress.

Ook is deze training voor iemand die al een website heeft, gebruik maakt van Divi en graag wil leren hoe jij je website kunt onderhouden en finetunen.

Ik gebruik geen WordPress. Is deze training dan ook voor mij?

Nee, deze online training is echt alleen voor mensen die gebruik maken van WordPress.

Met mijn business ben ik klaar voor de volgende stap. Kan ik dan ook hier terecht?

Op dit moment ben ik druk bezig met het ontwikkelen van extra losse modules zoals het bouwen van je eigen online academie. Stay tuned!