Bouw jouw succesvolle website

 

Download hier jouw gratis
website templates

Speciaal voor jou als ondernemer heb ik website templates ontwikkelt met WordPress en Elementor die er niet alleen mooi eruit zien, ze zijn ook volledig aan te passen aan jouw wensen!

 

Géén technische skills nodig.

 
Deze templates werken op iedere WordPress website, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de plugin Elementor te installeren. (mocht je deze nog niet hebben) De webpagina’s heb ik speciaal ontwikkeld voor ondernemers die alles uit hun eigen business willen halen.

WAT KRIJG JE PRECIES IN DEZE WEGGEVER:

  • 3 volledig aan te passen templates
  • De templates bevatten een Home, About en Contact pagina
  • Alle pagina’s zijn opgemaakt in dezelfde stijl zodat jij hier geen tijd meer aan hoeft te besteden. In een paar dagen tijd kun jij zelf jouw gehele droomwebsite bouwen!

 

Ik ga ermee akkoord dat Website Meisje mij geautomatiseerde e-mails gaat versturen naar het emailadres wat ik hierboven heb ingevuld. Op ieder gegeven moment kan ik mij hier weer van uitschrijven.

#REVIEW

Ik wilde een prachtige custom-made website voor mijn bedrijf en een online academie voor mijn trainingen. Ik had zelf nog nooit eerder een website gebouwd en voelde ook heel sterk dat ik dit wilde uitbesteden. Ik heb voor de samenwerking met Website Meisje gekozen omdat de energie tussen Astrid en mij direct klopte.

Astrid is kundig, denkt met je mee, leert continu zelf ook dingen bij die ze dan adviseert om ook bij jouw website te doen, ze levert snelle service en bouwt fantastische websites. Ik ben iedere dag nog heel blij met het eindresultaat, ook al is het een work-in-progress dat nooit af is. Dat vind ik juist ook zo fijn aan Astrid.

Wij werken sinds 2018 samen en bij iedere verandering die ik wil doordat ik zelf continu blijf ontwikkelen, kan ik bij Astrid terecht om het weer op maat te laten maken. Daardoor kan ik direct al mijn creatieve ideeën doorzetten en worden ze ook direct opgepakt. Ja, je betaalt voor de service. Maar het geld dat ik in het bouwen en onderhouden van mijn website en online academie heb gestopt, heeft zichzelf al lang terug verdient. Astrid kiest niet voor de quick fix, ze gaat voor kwaliteit.

 

Aniek Gerrits
De Betekenisvolle Vrouw