Mijn tools

 

Favoriete tools
Website Meisje

Iedereen heeft zijn en/of haar favorieten, dit zijn mijn tools

Persoonlijk vind ik het heel erg belangrijk op met tools te werken die kwalitatief heel erg goed zijn. Van de support tot de look & feel, het plaatje moet kloppen. Ze moeten mij ontzorgen en/of ondersteunen in de volgende stappen die ik met mijn bedrijf wil zetten. Op deze pagina deel ik heel erg graag de tools die ik op dit moment gebruik. Alles rondom websites maar ook andere tools die ik met heel veel plezier gebruik binnen mijn onderneming. 

Deze lijst zal continu geüpdate worden. Soms kom ik (nieuwe) tools tegen die weer beter bij hetgeen passen waar ik op dit moment mee bezig ben.

 

Affiliate links

Ik ben hier altijd transparant over; Mocht jij je aanmelden via een affiliate link, ik geef dit per tool netjes aan, dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Ondanks dat ik dit krijg, zou ik dit nóóit voor merken en/of applicaties doen waar ik niet achter sta.

Natuurlijk zou ik het onzettend tof van je vinden als jij je via mijn link aanmeldt maar als jij je daar niet prettig bij voelt, dan hoef je dit niet te doen. No hard feelings!

WordPress thema

Divi

Met het Divi thema heb ik bijna ieder website gebouwd, deze én die van mijn klanten. De mogelijkheden met dit thema zijn onbeperkt!

E-mail marketing

Mailblue

AFFILIATE

Mailblue is voor mij dé service die ik gebruik voor het sturen van nieuwsbrieven en al mijn automatiseringen richting (potentiële) klanten.

Domein registratie 

Neostrada

Domeinregistratie kun je bij heel veel verschillende aanbieders doen. Persoonkijk vind ik het belangrijk dat jij je domeinen altijd zelf in eigen beheer houdt. Hun support fantastisch, dus ik gun ze het!

WordPress Thema’s

Bluchic

AFFILIATE

Bluchic heeft mooie WordPress thema’s die makkelijk te gebruiken zijn. Hiervoor hoef je geen andere website builder/tool zoals Divi te gebruiken.

Heb je Divi? Zij hebben ook een paar thema’s die daarvoor gebouwd zijn, mocht je dat graag willen. 

Krijg toegang tot mijn gratis content

MELD JE AAN VOOR DE FREEBIES LIBRARY

Schrijf je in en krijg direct toegang tot mijn Freebies Library waar jij allerlei gratis content kunt downloaden én meteen kan toepassen binnen je website.

Ook krijg je wekelijks éxclusieve tips & tricks in je mailbox voor het creëren van een succesvolle website die je in kunt zetten als verdienmodel. Content die ik nergens anders deel!