Webdesign

 

Maak van jouw website een verdienmodel

Je website is niet alleen een online visitekaartje

Als ondernemer is je website niet alleen een online visitekaartje, het is ook een verdienmodel binnen je bedrijf. Potentiële klanten vinden je via Google, of social media en komen vervolgens op je website.

Vervolgens is het aan jou om deze website bezoekers te converteren naar een lead of klant. Doe je dit niet, dan raak je deze potentiële klant kwijt. Je wilt je website inzetten als onderdeel om 24/7 leads en klanten binnen te halen.

Zet je website in als verdienmodel voor jouw bedrijf.

Websites die ik onder andere heb mogen realiseren:

Jij wilt graag:

R

Magnetisch en aligned zijn - Human Design

Door een website en aanbod te hebben waar je trots op bent, een die kloppend is, trek je gemakkelijk jouw klanten aan. Hierbij maak ik gebruik van jouw Human Design.

R

Meer leads en klanten

Een klant weet binnen enkele seconde of ze op de juiste website terecht gekomen zijn. Of jij degene bent die kan helpen met hun pijnpunten en verlangens. Zorg dat jij diegene bent.

R

Meer tijd

Een website onderhouden en de back-end van je bedrijf beheren kost tijd. Door middel van koppelingen en automatiseringen worden taken bij je uit handen genomen waardoor jij je kunt focussen op het ondersteunen van je klanten.

R

Een community opbouwen

Langdurige relaties opbouwen met je klanten en community, creëert je iets magisch. Jouw klanten kunnen niet wachten totdat je weer iets nieuws lanceert of de deuren ergens van opengooit. Ze staan ervoor in de rij omdat ze weten wat je te bieden hebt.

#REVIEW

Ik wilde een prachtige custom-made website voor mijn bedrijf en een online academie voor mijn trainingen. Ik had zelf nog nooit eerder een website gebouwd en voelde ook heel sterk dat ik dit wilde uitbesteden. Ik heb voor de samenwerking met Website Meisje gekozen omdat de energie tussen Astrid en mij direct klopte.

Astrid is kundig, denkt met je mee, leert continu zelf ook dingen bij die ze dan adviseert om ook bij jouw website te doen, ze levert snelle service en bouwt fantastische websites. Ik ben iedere dag nog heel blij met het eindresultaat, ook al is het een work-in-progress dat nooit af is. Dat vind ik juist ook zo fijn aan Astrid.

Wij werken sinds 2018 samen en bij iedere verandering die ik wil doordat ik zelf continu blijf ontwikkelen, kan ik bij Astrid terecht om het weer op maat te laten maken. Daardoor kan ik direct al mijn creatieve ideeën doorzetten en worden ze ook direct opgepakt. Ja, je betaalt voor de service. Maar het geld dat ik in het bouwen en onderhouden van mijn website en online academie heb gestopt, heeft zichzelf al lang terug verdient. Astrid kiest niet voor de quick fix, ze gaat voor kwaliteit.

 

Aniek Gerrits
De Betekenisvolle Vrouw

Website lancering:
2 maanden

Deze prijs is exclusief:
Domeinnaam, hosting, onderhoud en eventuele betaalde plugins.

Kosten webhosting & onderhoud:
€444 excl. BTW per jaar. Meer info

Website lancering:
2-3 maanden

Deze prijs is exclusief:
Domeinnaam, hosting, onderhoud en eventuele betaalde plugins.

Kosten webhosting & onderhoud:
€444 excl. BTW per jaar. Meer info

Waarom Website Meisje?

Ik zie heel veel ondernemers worstelen met het neerzetten van hun website. Ze laten zich tegenhouden door de technische kant, werken hun website niet bij, óf weten (nog) niet goed hoe ze hun website daadwerkelijk kunnen inzetten als verdienmodel. Dat is ontzettend zonde!

 

Je website is niet alleen een etalage voor je diensten en producten. Het is een fantastische tool om nieuwe klanten met je kennis te laten maken en website bezoekers te converteren naar betalende klanten. Het is een verdienmodel voor je bedrijf.

Aan de hand van mijn jarenlange ervaring, ik heb meer dan 100+ websites gebouwd, begeleid ik je in het hele proces. Samen bouwen we een website die precies laat zien wie je bent en zorgen we dat deze je ondersteunt in het aantrekken en onboarden van nieuwe klanten.

I got your back!

Hoe gaat alles in z'n werk?

Zodra je contact met mij hebt opgenomen, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Na ons gesprek, hier bespreken we ook de werkwijze e.d., mail ik je de opdrachtbevestiging en stuur ik je de factuur. Nadat deze voldaan is, start het traject.

Na de start, kan ik je een specifiekere tijdlijn geven over wanneer ik alle input van je graag ontvang, wanneer de eerste opzet klaar is, en alle andere contactmomenten voordat de website daadwerkelijk live kan.

Kan ik tijdens het proces switchen tussen de pakketten?

Ja, die mogelijkheid is er zeker. Tijdens ons traject kunnen we dit altijd samen bespreken en aanpassen.

Kan ik later nog meer webpagina's en/of andere functionaliteiten toe laten voegen aan mijn website?

Dat kan zeker. Wanneer je graag wilt dat ik extra pagina’s of andere functionaliteiten voor je toevoeg, neem dan hierover contact met mij op.

Waarom moet ik verplicht het webhosting en website onderhoud pakket afnemen?

De reden dat je verplicht webhosting en website onderhoud moet afnemen heeft puur te maken met de kwaliteit die ik wil leveren als webdesigner. 

Website onderhoud is belangrijk omdat je een hele mooie website kunt laten bouwen, maar als deze erg traag is of niet beveiligd, dan werkt dat alsnog tegen je. Bezoekers gaan weg van een trage website en je wilt het risico op hacken voorkomen.