Webdesign

 

Maak van jouw website een (online) verdienmodel

Heb jij op dit moment nog geen website of wil je graag een website die er professioneel uitziet, goed vindbaar is, een mooi webdesign heeft die precies bij jouw bedrijf past én makkelijk zelf te beheren is? In samenwerking met jou creëer ik heel erg graag voor jou een website die perfect past bij jouw bedrijf.

 

Jouw website is je online visitekaartje

Omdat jouw website je online visitekaartje is, is iedere website anders. Iedereen heeft andere wensen voor zij of haar website, qua webdesign tot andere functionaliteiten. Met die reden kan ik daarom geen standaardtarief geven voor het bouwen van een website. Nu begrijp ik heel goed dat je graag zou willen weten aan welke prijs je moet denken.

Hieronder geef ik een indicatie van de prijs voor een website.

Gebruik jouw website als een (online) verdienmodel

Als ondernemer zijn er maar zoveel uren in een dag en/of week die je beschikbaar hebt. Wanneer je steeds dichter in de buurt van jouw limiet komt maar jij nog steeds wilt blijven groeien, kun je je website als verdienmodel gaan inzetten. Van het creëren van een online academie, tot het verkopen van een (fysiek) boek tot kaartjes voor een workshop die jij graag wilt organiseren, alles is mogelijk online.

Door jouw website meer in te zetten, kun jij niet alleen financieel groeien met jouw bedrijf, je zet jezelf ook neer als een (online) merk. Want bijvoorbeeld alleen een online academie bouwen is natuurlijk niet voldoende. Je zult ook gebruik moeten maken van email marketing en social media. Gelukkig kun je dat ook uitbesteden en laten automatiseren. Dan is het alleen nog belangrijk dat je niet overkomt als een vervelende verkoper die alleen maar denkt aan verkopen.. 😉

R

Je kunt je website als nieuw & extra verdienmodel inzetten om zo naar een next level te gaan met jouw prachtige bedrijf!

R

Zet jezelf als expert neer door een website te laten bouwen die precies jouw diensten, passie en expertise laat zien, dit is je online visitekaartje.

R

Speel in op de vraag van jouw doelgroep én wat er op dit moment in jouw branche zich afspeelt. Van het plaatsen van blogposts tot het creëren van offline en online producten, zet het op de juiste manier in.

Het zit zo. Jij geeft alles binnen je business. Je inspireert mensen
en helpt ze succesvol met jouw producten en diensten.

 

Jij bent bezig met je klanten en niet met de techniek.

 

Misschien heb je zelfs de volgende overtuiging- Kunnen mensen niet gelijk helemaal weg zijn van mijn producten en diensten én verder heel mijn website vergeten!?’

 

Helaas werkt het niet zo.. Iedereen vind het belangrijk hoe jouw website eruit ziet.

En ze vinden het belangrijker dan je denkt!

Online gebruikers beoordelen je gehele website en business binnen in een paar seconden dat ze op je website zijn belandt.

Woww..

Het is tijd om je website in te gaan zetten als verdienmodel voor jouw business. Een website die klanten genereert!

 • Een op maat gemaakt website, van A tot Z
 • Onbeperkt aantal webpagina’s
 • Advies vanuit mij als webbouwer én strategisch oogpunt tijdens de eerste en tweede feedbackronde (max. 3 uur)
 • Functionaliteiten die o.a. toegevoegd kunnen worden:
   • Verkopen van online trainingen/workshops e.d.
   • Online academie
   • E-mail marketing
   • Online community
   • Chat functie
   • Verkoop van fysieke en digitale producten
   • Verkoop van (maandelijkse) abonnementen
   •  Samenwerkingen met o.a.:
     • Brand designer
     • Fotograaf
     • Visagiste
     • Styliste
     • Videograaf
     • Google AdWords / Social media campagne specialisten

  Vanaf €1.997 excl. BTW

  * Privacy beleid zit er niet bij inbegrepen.
  ** Het abonnement bij mailchimp/mailblue zit er niet bij inbegrepen standaard.
  *** Webhosting en website onderhoud zit er niet bij inbegrepen. Hier betaal je hier op maandelijkse of jaarlijkse basis voor. Klik hier voor meer info.

  #REVIEW

  Ik wilde een prachtige custom-made website voor mijn bedrijf en een online academie voor mijn trainingen. Ik had zelf nog nooit eerder een website gebouwd en voelde ook heel sterk dat ik dit wilde uitbesteden. Ik heb voor de samenwerking met Website Meisje gekozen omdat de energie tussen Astrid en mij direct klopte.

  Astrid is kundig, denkt met je mee, leert continu zelf ook dingen bij die ze dan adviseert om ook bij jouw website te doen, ze levert snelle service en bouwt fantastische websites. Ik ben iedere dag nog heel blij met het eindresultaat, ook al is het een work-in-progress dat nooit af is. Dat vind ik juist ook zo fijn aan Astrid.

  Wij werken sinds 2018 samen en bij iedere verandering die ik wil doordat ik zelf continu blijf ontwikkelen, kan ik bij Astrid terecht om het weer op maat te laten maken. Daardoor kan ik direct al mijn creatieve ideeën doorzetten en worden ze ook direct opgepakt. Ja, je betaalt voor de service. Maar het geld dat ik in het bouwen en onderhouden van mijn website en online academie heb gestopt, heeft zichzelf al lang terug verdient. Astrid kiest niet voor de quick fix, ze gaat voor kwaliteit.

   

  Aniek Gerrits
  De Betekenisvolle Vrouw

  Samenwerkingen

  Fotograaf

  creative brand lab – Elena Malagrida

  Hoe fijn is het als bezoekers van jouw website meteen zien wie jij bent en wat jij doet? Echte foto’s geven meteen vertrouwen waardoor bezoekers langer op jouw website blijven kijken. Door foto’s te laten maken die echt bij jou passen kun je jouw persoonlijkheid, missie en visie uitstralen waardoor je jouw favoriete klanten aantrekt.

  Ik help je daar graag bij!

  Visagiste

  Gigi Bowmer

  ‘Als make-up artist zorg ik dat jij als ambitieuze vrouw een top indruk maakt. Ik leer je hoe je in een handomdraai stralend voor de dag komt. On- en offline.’

  Styliste

  Vief’s Fashion Coaching

  Google AdWords & social media campagnes

  webstrijd – Iselle & Lisa

  Met WEBSTRIJD helpen wij ondernemers groeien door de inzet van online advertenties. Wil je meer websitebezoekers, aankopen of leads? Wij gaan voor de online winst. We zetten Google Ads en Social Media Ads in om jouw doelen te bereiken.

  Hoe gaat alles in z'n werk?

  Zodra je contact met mij hebt opgenomen, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Na ons gesprek, hier bespreken we ook de werkwijze e.d., mail ik je de opdrachtbevestiging.

  Wanneer ik alles ontvangen heb, ga ik voor je aan de slag. Op dat moment kan ik je ook een tijdslijn geven over wanneer de eerste opzet klaar is en alle andere contactmomenten voordat de website daadwerkelijk live kan.

  Kan ik tijdens het proces switchen tussen de pakketten?

  Ja, die mogelijkheid is er. Tijdens ons traject kunnen we dit altijd samen bespreken en aanpassen. 

  Kan ik later nog meer webpagina's en/of andere functionaliteiten toe laten voegen aan mijn website?

  Jazeker, dat kan. Wanneer je graag wilt dat ik extra pagina’s voor je toevoeg, kan dat via de strippenkaart die ik aanbiedt op mijn website. Klik hier voor meer info.

  Ben je echt op zoek naar het laten bouwen van een online academie e.d. Neem dan even contact met mij op.

  Kun jij mij ook alleen een basis geven en dat ik zelf alles ga bouwen.

  Deze vraag krijg ik niet heel er vaak, maar deze mogelijkheid is er wel. Je krijgt dan een standaard WordPress website omgeving, met daarop geinstalleerd het Divi thema of Elementor. Ook neem je het webhosting en website onderhoud pakket bij mij af.

  Heb je hier interesse in? Neem dan contact met mij op.

  Waarom moet ik verplicht het webhosting en website onderhoud pakket afnemen?

  De reden dat je verplicht webhosting en website onderhoud moet afnemen heeft puur te maken met de kwaliteit die ik wil leveren als webdesigner. Goede webhosting zorgt voor een goede basis, dus dat is sowieso heel erg belangrijk.

  Website onderhoud is belangrijk omdat je een hele mooie website kunt laten bouwen, maar als deze heel erg traag is en/of niet beveiligd, dan werkt dat je alsnog tegen. Bezoekers gaan sneller weg van een trage website en je wilt ook niet het risico lopen dat je gehackt wordt toch?!