Webhosting & onderhoud

 

De beste fundering
voor je website

Fijne webhosting en een website die goed wordt
onderhouden zorgt voor een goede basis.

Jij wilt ten slotte:

Goede webhosting die jouw webpagina’s snel laadt. Dit maakt jou, je website bezoekers en Google superblij. Een snelle website zorgt er onder andere voor dat je goed scoort in de zoekresultaten.

Een goed beveiligde website. Je wilt niet dat je gegevens en/of die van jouw klanten in verkeerde handen vallen.

Een website die 99,9% van de tijd bereikbaar en waar dagelijks een back-up van wordt gemaakt. Er is niets vervelender dan een website die offline is. Dat kan klanten kosten.

- Stap 1 -

Neem contact op en schaf het juiste webhosting & website onderhoud pakket aan.

- Stap 2 -

Maak een Google Workspace account aan en stuur alle gegevens naar mij.

- Stap 3 -

Je website en e-mails worden verhuisd naar de nieuwe omgeving.

- Stap 4 -

Geniet van je snelle en veilige website. Google vind je ook nog leuker geworden.

Voordelen goede webhosting
en website onderhoud

Snelle website*

Een snelle website maakt je bezoekers én Google blij. Websites die snel laden, komen hoger in de zoekresultaten terecht.

Website altijd live**

Een onbereikbare website kan je klanten kosten. Met 99,9% is je website altijd bereikbaar. Ook wordt er dagelijks een back-up gemaakt.

Updates

Maandelijks wordt je website bijgewerkt. Dit kunnen updates zijn die nieuwe functionaliteiten geven of beveiligingsupdates.

Beveiliging

Websites worden vaker het doelwit van hackers. Zorg voor goede beveiliging. Belangrijk voor jouw gegevens en die van klanten.

i

AVG / Privacy

Voldoe aan alle AVG-regels door het tonen van een cookieverklaring op je website. Ga goed om met de gegevens van je bezoekers. 

E-mail via Google Workspace

Je e-mail scheiden van je website is een stuk veiliger. Daarnaast heeft Google Workspace heeft veel handige functionaliteiten.

#REVIEW

Ik wilde een prachtige custom-made website voor mijn bedrijf en een online academie voor mijn trainingen. Ik had zelf nog nooit eerder een website gebouwd en voelde ook heel sterk dat ik dit wilde uitbesteden. Ik heb voor de samenwerking met Website Meisje gekozen omdat de energie tussen Astrid en mij direct klopte.

Astrid is kundig, denkt met je mee, leert continu zelf ook dingen bij die ze dan adviseert om ook bij jouw website te doen, ze levert snelle service en bouwt fantastische websites. Ik ben iedere dag nog heel blij met het eindresultaat, ook al is het een work-in-progress dat nooit af is. Dat vind ik juist ook zo fijn aan Astrid.

Wij werken sinds 2018 samen en bij iedere verandering die ik wil doordat ik zelf continu blijf ontwikkelen, kan ik bij Astrid terecht om het weer op maat te laten maken. Daardoor kan ik direct al mijn creatieve ideeën doorzetten en worden ze ook direct opgepakt. Ja, je betaalt voor de service. Maar het geld dat ik in het bouwen en onderhouden van mijn website en online academie heb gestopt, heeft zichzelf al lang terug verdient. Astrid kiest niet voor de quick fix, ze gaat voor kwaliteit.

 

Aniek Gerrits
De Betekenisvolle Vrouw

Prijzen

Waarom Website Meisje?

Ik zie heel veel ondernemers worstelen met het neerzetten van hun website. Ze laten zich tegenhouden door de technische kant, werken hun website niet bij, óf weten (nog) niet goed hoe ze hun website daadwerkelijk kunnen inzetten als verdienmodel. Dat is ontzettend zonde!

 

Je website is niet alleen een etalage voor je diensten en producten. Het is een fantastische tool om nieuwe klanten met je kennis te laten maken en website bezoekers te converteren naar betalende klanten. Het is een verdienmodel voor je bedrijf.

Aan de hand van mijn jarenlange ervaring, ik heb meer dan 100+ websites gebouwd, begeleid ik je in het hele proces. Samen bouwen we een website die precies laat zien wie je bent en zorgen we dat deze je ondersteunt in het aantrekken en onboarden van nieuwe klanten.

I got your back!

Waarom is deze webhosting beter dan die ik nu heb?

Ondanks dat er tussen alle aanbieders een hoop verschil is qua service én wat er nu wel en/of niet bij je pakket inbegrepen zit,  zal ik nooit zeggen dat een bepaalde aanbieder slecht is.

Voor mijzelf en voor mijn klanten werk ik samen met een aanbieder waar ik in geloof, die hele fijne support hebben en waar mijn website & onderhoudspakket perfect op werken. Door de jaren heen leer je waar je naar op zoek bent!

Er zijn een hoop gratis tools beschikbaar, waarom zou ik een onderhoudspakket aanschaffen?

Klopt, er zijn een aantal gratis plugins beschikbaar. Maar niet van iedere tool is de kwaliteit even goed én de echt goede tools zijn vaak vrij prijzig (per maand of per jaar).

Je wilt niet werken met een plugin die uiteindelijk niet goed werkt. Zoals qua beveiliging of AVG. Dat zijn té belangrijke dingen om even ‘zomaar’ een plugin voor te gebruiken!

Ik heb het pakket aangeschaft. Wat gaat er nu gebeuren?

Zodra je het pakket aangeschaft hebt wordt er binnen één werkdag contact met je opgenomen.

Zodra ik toegang heb tot jouw website wordt je website verhuist en/of geoptimaliseerd met het onderhoudspakket.

Wanneer kun je het beste het verhuispakket aanschaffen?

Maak je op dit moment gebruik van een webhosting waar je niet helemaal tevreden over bent maar je weet niet goed hoe je zelf je website moet verhuizen zonder alles kwijt te raken?

Door te kiezen voor het premium pakket, verhuis ik de website voor je naar je nieuwe webhosting pakket. Je domeinnaam beheer je zelf, ik neem alleen de webhosting van je over.

Is het moeilijk om zelf je website te verhuizen?

Voor het verhuizen van je website, heb je wel enige technische kennis nodig. Je moet zowel de database als al je bestanden los van elkaar verhuizen en daarna weer ‘aan elkaar koppelen’ zodat alles weer werkt zoals voorheen.

Ik raad je in ieder geval altijd een back-up van je website én je email te maken voordat je gaat beginnen aan een website verhuizing.

Kan ik gelijk mijn 'oude' webhosting opzeggen?

Nee, hier moet je altijd even mee wachten. Zodra je je nieuwe website verhuist is en je alles gecheckt hebt, dit duurt altijd even, kun je je oude webhostting opzeggen.

Kan ik dit pakket makkelijk opzeggen?

Natuurlijk kan dat. Geef minimaal 10 werkdagen voordat je abonnement weer voor één maand of jaar in rekening wordt gebracht per email aan dat je je webhosting bij mij wilt opzeggen.

Dit geeft mij voldoende tijd om achter de schermen je alle gegevens en bestanden te sturen zodat jij alles kunt instellen bij jouw nieuwe webhosting aanbieder.

Ik heb maandelijks veel website bezoekers, heb je hier ook een pakket voor?

Goed bezig! Natuurlijk kunnen er ook websites bij mij gehost worden met meer maandelijkse bezoekers. Neem met mij hierover contact over op.

Ik heb geen WordPress website. Kan ik ook gebruik maken van deze diensten?

Nee, helaas. Deze webhosting en onderhoud is specifiek alleen voor WordPress websites.