Goede webhosting zorgt voor een goede basis

Goede webhosting die jouw webpagina’s snel laadt, maakt jouw bezoekers, jouzelf én Google super blij. Een snelle website zorgt dat je goed scoort in de zoekresultaten!

Een SSL certificaat is inmiddels verplicht. Een certificaat zit vaak inbegrepen bij je webhosting maar hoe zit het met je email? Wordt deze ook beveiligd verstuurd?

Met 99,9% uptime is jouw website altijd bereikbaar. Er is niets vervelender dan dat je website niet (altijd) beschikbaar is!

Zoveel aanbieders, wat is goede webhosting?

Er zijn zoveel webhosting aanbieders op de markt, welke moet je nu eigenlijk gebruiken? Welke bied het juiste pakket én support? Dezelfde vraag heb ik mij de afgelopen jaren, van toen ik met mijn eerste online bedrijf begon tot een jaar geleden, vaak afgevraagd.

Wanneer je je website als online verdienmodel in wilt gaan zetten, dan is vaak een ‘klein’ webhosting pakket te klein en maakt het je website heel snel heel erg traag. En dat zorgt er weer voor dat potentiele klanten eerder weg kunnen gaan én je lager scoort in Google.

Aan de hand van mijn ervaringen en opgebouwde expertise heb ik een pakket samengesteld, die ikzelf ook gebruik, om mijn website te hosten. 

Voordelen van goede webhosting

Snelle website

Webhosting die jouw webpagina’s snel laadt, maakt jouw bezoekers én Google heel erg blij. Websites die snel laden, komen hoger in de zoekresultaten terecht. Wie wil dat nu niet?!

Gratis SSL certificaat

Een SSL certificaat is inmiddels verplicht. Dit geeft aan of jouw website van een beveiligde verbinding gebruikt maakt. Je krijgt niet alleen een certificaat voor je website maar ook voor jouw email adressen.

Website altijd live

Een website die soms onbereikbaar is, dat kan je klanten kosten! Met 99,9% is jouw website altijd bereikbaar. Zo niet, dan krijg ik een melding en check ik direct op werkdagen wat er aan de hand is.

Onbeperkt aantal email adressen

Werk jij met een team of vind jij het juist heel erg fijn om te werken met verschillende email adressen? Kies zelf hoeveel je er wilt gebruiken, er is geen limiet qua aantal.

Werkt perfect met het onderhoudspakket

Haal alles uit je website door de combinatie te maken van goede webhosting en een onderhoudspakket die alles voor je regelt. Van beveiliging tot snelheid en nog veel meer.

Zo kun jij zorgeloos je focussen op jouw onderneming, zonder je druk te maken over je website. Meer informatie, hier hieronder op de knop.

Ontvang meer dan 20% korting
op je website verhuizing!

Basic

€75 excl. BTW
per jaar

Verhuizing

€75 EXCL. BTW
PER JAAR
+
VERHUIZING
€175 EXCL. BTW
PER WEBSITE

Normaal €225 excl. BTW

Snelle webhosting

✔️

✔️

SSL certificaat

✔️

✔️

Onbeperkt aantal
e-mailadressen

✔️

✔️

99,9% website altijd live

✔️

✔️

Website offline support*

✔️

✔️

Webhosting werkt perfect
met het onderhoudspakket

✔️

✔️

Webhosting werkt perfect
met het DIVI thema

✔️

✔️

Kan minimaal 20.000
bezoekers per maand aan**

✔️

✔️

Website wordt verhuist
naar nieuwe webhosting

✔️

Website back-up voor
de verhuizing

✔️

Email back-up
ondersteuning

✔️

* Ligt de website eruit en heb jij géén aanpassingen aan je website gedaan? Dan heeft het waarschijnlijk met de server te maken. Dit check ik mocht het binnen 10 minuten nog niet opgelost zijn en koppel dit aan je terug.

** Dit is een schatting. Het is afhankelijk van de grootte van je website.

Waarom is deze webhosting beter dan die ik nu heb?

Ondanks dat er tussen alle aanbieders een hoop verschil is qua service én wat er nu wel en/of niet bij je pakket inbegrepen zit,  zal ik nooit zeggen dat een bepaalde aanbieder slecht is. 

Voor mijzelf en voor mijn klanten werk ik samen met een aanbieder waar ik in geloof, die hele fijne support hebben en waar mijn website & onderhoudspakket perfect op werken. Door de jaren heen leer je waar je naar op zoek bent!

Wanneer kun je het beste het verhuispakket aanschaffen?

Maak je op dit moment gebruik van een webhosting waar je niet helemaal tevreden over bent maar je weet niet goed hoe je zelf je website moet verhuizen zonder alles kwijt te raken?

Door te kiezen voor het premium pakket, verhuis ik de website voor je naar je nieuwe webhosting pakket. Je domeinnaam beheer je zelf, ik neem alleen de webhosting van je over.

Is het moeilijk om zelf je website te verhuizen?

Voor het verhuizen van je website, heb je wel enige technische kennis nodig. Je moet zowel de database als al je bestanden los van elkaar verhuizen en daarna weer ‘aan elkaar koppelen’ zodat alles weer werkt zoals voorheen.

Ik raad je in ieder geval altijd een back-up van je website én je email te maken voordat je gaat beginnen aan een website verhuizing.

Kan ik gelijk mijn 'oude' webhosting opzeggen?

Nee, hier moet je altijd even mee wachten. Zodra je je nieuwe website verhuist is en je alles gecheckt hebt, dit duurt altijd even, kun je je oude webhostting opzeggen.

Ik heb een pakket aangeschaft. Wat gaat er nu gebeuren?

Zodra je webhosting aangeschaft hebt wordt er binnen één werkdag contact met je opgenomen.

Bij het Basic pakket, ontvang je van mij alle inloggegevens en kun je daarna aan de slag. Koop je het Premium pakket, dan vraag ik alle gegevens die ik van je nodig heb bij je op en spreken we af wanneer je website verhuist wordt.

Kan ik deze webhosting makkelijk opzeggen?

Natuurlijk kan dat. Geef minimaal 10 werkdagen voordat je abonnement weer voor één jaar in rekening wordt gebracht per email aan dat je je webhosting bij mij wilt opzeggen. Dit geeft mij voldoende tijd om achter de schermen je alle gegevens en bestanden te sturen zodat jij alles kunt instellen bij jouw nieuwe webhosting aanbieder.

Ik heb maandelijks meer website bezoekers, heb je hier ook opties voor?

Goed bezig! Natuurlijk kunnen er ook websites bij mij gehost worden met meer maandelijkse bezoekers. Stuur mij hierover even een bericht.

Ik heb geen WordPress website of gebruik Divi. Kan ik ook gebruik maken van deze webhosting?

Jazeker, deze webhosting is niet specifiek alleen voor WordPress websites. Maak je gebruik van andere software? Stuur mij dan even van te voren een bericht/email

×

Hi!

Kies hieronder de persoon die je graag wilt spreken of stuur ons een email.

× Hi!