Website verhuizen

 

Geef je website
de beste fundering

Goede webhosting en een website die goed wordt
onderhouden zorgt voor een goede basis

Goede webhosting die jouw webpagina’s snel laadt, maakt jouw bezoekers, jouzelf én Google super blij. Een snelle website zorgt dat je goed scoort in de zoekresultaten!

Beveilig je website goed. Je wilt niet dat jouw gegevens en/of die van jouw klanten in verkeerde handen vallen.

Een website die snel laad geeft allerlei voordelen. Dit is fijn voor jouw bezoekers, potentiele klanten én voor Google. Zo kom je hoger in de zoekresultaten!

Een SSL certificaat is inmiddels verplicht. Een certificaat zit vaak inbegrepen bij je webhosting maar hoe zit het met je email? Wordt deze ook beveiligd verstuurd?

Met 99,9% uptime is jouw website altijd bereikbaar. Er is niets vervelender dan dat je website niet (altijd) beschikbaar is!

Zoveel aanbieders, wat is goede webhosting?
En wat heb ik nodig qua website onderhoud?

Er zijn zoveel webhosting aanbieders op de markt, welke moet je nu eigenlijk gebruiken? Welke bied het juiste pakket én support? Dezelfde vraag heb ik mij de afgelopen jaren, van toen ik met mijn eerste online bedrijf begon tot een jaar geleden, vaak afgevraagd.

Website onderhoud is vaak een onderdeel waar je vergeet tijd voor te maken. Misschien heb jij net té weinig kennis om hem zelf echt goed te onderhouden, weet je niet precies wat je nu moet doen met de AVG regels of heb je (laat in de avond) je website laten crashen terwijl je ermee bezig was en weet je nu niet wat je moet doen..

 
Klinkt dat je bekend in de oren?! 😅
Zelf heb ik dit, in het begin, ook wel eens voor elkaar gekregen haha!

 
Wanneer je je website als online verdienmodel in wilt gaan zetten heb je andere behoeftes en wensen als het gaat om je website en/of online academie. Aan de hand van mijn ervaringen en opgebouwde expertise heb ik een pakket voor je samengesteld die jou gaat ondersteunen in het creeren van een succescolle website.

Voordelen van goede webhosting
en website onderhoud

Snelle website*

Webhosting en ondersteunende plugins die ervoor zorgen dat jouw webpagina’s snel worden geladen. Dit maakt jouw bezoekers én Google heel erg blij. Websites die snel laden, komen hoger in de zoekresultaten terecht. Wie wil dat nu niet?!

~

Gratis SSL certificaat

Een SSL certificaat is overal verplicht en webbrowsers weren sites die ze niet hebben. Dit geeft namelijk aan of jouw website van een beveiligde verbinding gebruikt maakt. Je krijgt niet alleen een certificaat voor je website maar ook een voor al jouw email adressen.

Website altijd live**

Een website die soms onbereikbaar is kan je klanten kosten! Met 99,9% is jouw website altijd bereikbaar. 

Ben je bezig (geweest) met je website en ben je ineens alles kwijt? Gelukkig word alles dagelijkse geback-upt.

 

Onbeperkt aantal email adressen

Werk jij met een team of vind jij het juist heel erg fijn om te werken met verschillende email adressen?

Kies zelf hoeveel je er wilt gebruiken, er is geen limiet qua aantal.

Beveiliging

Websites worden vaker het doelwit van hackers, zeker WordPress websites. Het is van groot belang om te zorgen voor een goede beveiliging.

Het is niet alleen belangrijk voor je eigen business. Ook voor de gegevens van je klanten.

Updates

Iedere week worden er nieuwe updates uitgebracht. Dit kunnen updates zijn die nieuwe functionaliteiten geven of beveiligingsupdates.

Het is dus belangrijk om
deze goed bij te houden. Stay updated!

i

AVG / Privacy

Het tonen van een cookieverklaring op je webstie is een begin maar wettelijk gezien niet voldoende. Met deze plugin voldoe je volledig aan alle regels.

Ga goed om met de gegevens van je bezoekers. Dit vind je zelf ook prettig toch?!

Online ondersteuning

Werk jij graag zelf aan je website maar kom je soms dingen tegen waarvan je even niet weet wat je hiermee moet?

Stel je vragen die je hebt via mijn support tool. Binnen één werkdag kun jij weer aan de slag met je website.

** Dit webhosting pakket kan ongeveer 20.000 bezoekers per maand aan. Dit is een schatting en afhankelijk van hoeveel plugins/media e.d. je op je website plaatst. Het is mogelijk om je webhosting pakket te vergroten, indien nodig.

** Ligt de website eruit en heb jij géén aanpassingen aan je website gedaan? Dan heeft het waarschijnlijk met de server te maken. Hierover ontvangen wij na 10 minuten een melding. Mocht het dan nog niet zijn opgelost, dan gaan wij alles checken en koppelen dit aan je terug.

#REVIEW

Ik wilde een prachtige custom-made website voor mijn bedrijf en een online academie voor mijn trainingen. Ik had zelf nog nooit eerder een website gebouwd en voelde ook heel sterk dat ik dit wilde uitbesteden. Ik heb voor de samenwerking met Website Meisje gekozen omdat de energie tussen Astrid en mij direct klopte.

Astrid is kundig, denkt met je mee, leert continu zelf ook dingen bij die ze dan adviseert om ook bij jouw website te doen, ze levert snelle service en bouwt fantastische websites. Ik ben iedere dag nog heel blij met het eindresultaat, ook al is het een work-in-progress dat nooit af is. Dat vind ik juist ook zo fijn aan Astrid.

Wij werken sinds 2018 samen en bij iedere verandering die ik wil doordat ik zelf continu blijf ontwikkelen, kan ik bij Astrid terecht om het weer op maat te laten maken. Daardoor kan ik direct al mijn creatieve ideeën doorzetten en worden ze ook direct opgepakt. Ja, je betaalt voor de service. Maar het geld dat ik in het bouwen en onderhouden van mijn website en online academie heb gestopt, heeft zichzelf al lang terug verdient. Astrid kiest niet voor de quick fix, ze gaat voor kwaliteit.

 

Aniek Gerrits
De Betekenisvolle Vrouw

Help! Ik heb al een webhosting bij een andere provider..

Dit is geen enkel probleem. Wij verhuizen jouw bestaande website heel erg graag naar onze server!

Naast dat je website over verhuist gaat worden, zorgen wij ook dat je e-mails niet verloren gaan. Deze zetten wij ook heel eenvoudig voor je over. Het enige wat jij straks nog moet doen is de nieuwe gegevens invullen bij jouw mail programma.

nu €247 excl. BTW

Normale prijs is €295 excl. BTW

 

Daarna betaal je €25 excl. BTW per maand

voor webhosting en onderhoud

Na de eerste maand of jaar betaal je alleen nog voor het webhosting en onderhoud pakket, maandelijks of jaarlijks. Ontvang 2 maanden gratis door per jaar te betalen.

Waarom is deze webhosting beter dan die ik nu heb?

Ondanks dat er tussen alle aanbieders een hoop verschil is qua service én wat er nu wel en/of niet bij je pakket inbegrepen zit,  zal ik nooit zeggen dat een bepaalde aanbieder slecht is. 

Voor mijzelf en voor mijn klanten werk ik samen met een aanbieder waar ik in geloof, die hele fijne support hebben en waar mijn website & onderhoudspakket perfect op werken. Door de jaren heen leer je waar je naar op zoek bent!

Er zijn een hoop gratis tools beschikbaar, waarom zou ik een onderhoudspakket aanschaffen?

Klopt, er zijn een aantal gratis plugins beschikbaar. Maar niet van iedere tool is de kwaliteit even goed én de echt goede tools zijn vaak vrij prijzig (per maand of per jaar).

Je wilt niet werken met een plugin die uiteindelijk niet goed werkt. Zoals qua beveiliging of AVG. Dat zijn té belangrijke dingen om even ‘zomaar’ een plugin voor te gebruiken!

Wat houdt de support tool precies in?

Ben je bezig met je website en kom je ergens niet uit? Stel jouw vraag via de support tool. Stel per ticket een vraag, zo hou je het overzichtelijk. Binnen één werkdag beantwoorden wij jouw vraag zodat jij verder aan de slag kunt met jouw website.

(let op! De support is puur voor het stellen van vragen, er wordt niets gebouwd e.d.)

Ik heb het pakket aangeschaft. Wat gaat er nu gebeuren?

Zodra je het pakket aangeschaft hebt wordt er binnen één werkdag contact met je opgenomen.

Zodra ik toegang heb tot jouw website wordt je website verhuist en/of geoptimaliseerd met het onderhoudspakket.

Wanneer kun je het beste het verhuispakket aanschaffen?

Maak je op dit moment gebruik van een webhosting waar je niet helemaal tevreden over bent maar je weet niet goed hoe je zelf je website moet verhuizen zonder alles kwijt te raken?

Door te kiezen voor het premium pakket, verhuis ik de website voor je naar je nieuwe webhosting pakket. Je domeinnaam beheer je zelf, ik neem alleen de webhosting van je over.

Is het moeilijk om zelf je website te verhuizen?

Voor het verhuizen van je website, heb je wel enige technische kennis nodig. Je moet zowel de database als al je bestanden los van elkaar verhuizen en daarna weer ‘aan elkaar koppelen’ zodat alles weer werkt zoals voorheen.

Ik raad je in ieder geval altijd een back-up van je website én je email te maken voordat je gaat beginnen aan een website verhuizing.

Kan ik gelijk mijn 'oude' webhosting opzeggen?

Nee, hier moet je altijd even mee wachten. Zodra je je nieuwe website verhuist is en je alles gecheckt hebt, dit duurt altijd even, kun je je oude webhostting opzeggen.

Kan ik dit pakket makkelijk opzeggen?

Natuurlijk kan dat. Geef minimaal 10 werkdagen voordat je abonnement weer voor één maand of jaar in rekening wordt gebracht per email aan dat je je webhosting bij mij wilt opzeggen.

Dit geeft mij voldoende tijd om achter de schermen je alle gegevens en bestanden te sturen zodat jij alles kunt instellen bij jouw nieuwe webhosting aanbieder.

Ik heb maandelijks meer website bezoekers, heb je hier ook opties voor?

Goed bezig! Natuurlijk kunnen er ook websites bij mij gehost worden met meer maandelijkse bezoekers. Stuur mij hierover een bericht.

Ik heb geen WordPress website. Kan ik ook gebruik maken van dit pakket?

Ja en nee, deze webhosting is niet specifiek alleen voor WordPress websites. Het onderhoudpakket is echter wel specifiek ontworpen voor WordPress websites.

Maak je gebruik van andere software en wil je toch graag dat ik je website ga beheren? Stuur mij even een bericht/email om te kijken wat hierin mogelijk is.